Mengapa HARI IBU sangat bermakna buat kami?

Mungkin anda tidak sedar, setiap hari Ahad minggu kedua bulan May,¬†adalah hari yang sangat istimewa untuk menyambut wanita yang bergelar IBU. Kebanyakan pelanggan-pelanggan kami juga terdiri daripada golongan wanita yang mungkin bakal menjadi seorang ibu dan sememangnya telah bergelar seorang ibu pada anak-anak. Pengorbanan ibu terlalu besar dan Allah telah meletakkan syurga dibawah tapak kaki seorang ibu seperti yang telah di katakan di dalam alquran surah Al- Baqarah ayat 83, “Janganlah kamu menyembah selain Allah dan berbuat baiklah kepada ibu dan bapamu”.

E-Card MothersDay

Hari Ibu ini juga bermakna kepada Nashata kerana pada Hari Ibu tahun 2013 lah kami membuat promosi SULUNG kami. Masa berlalu begitu pantas, dari hanya dua (2) produk semasa hari ibu tahun lepas ke sebelas (11) produk setelah genap setahun menyambut Hari Ibu pada tahun ini.

Memberi doa kepada ibu kita sangatlah berharga dan semestinya akan membuat ibu gembira.
Jika ingin memberi senyuman kepadanya, hadiahkan orang yang anda sayang itu dengan pakaian sukan nashata dan kami ada membuat promosi istimewa untuk anda semua sah sehingga 12 May (Isnin) minggu hadapan. Layari Online store kami untuk membuat tempahan sebelum terlambat di nashata.com

ultra set

Ultra Set

Bra & Arm Sleeves

Bra & Arm Sleeves

Selain itu juga, sambutlah hujung minggu ini bersama-sama ibu dan keluarga untuk merasai kehangatan kasih sayang seorang ibu dan ajak lah mereka untuk mulakan kehidupan yang aktif dan sihat. Sayangi mereka sebagaimana mereka menyangi kita sejak dari kecil sehingga sekarang. Antara aktiviti-aktiviti yang mungkin anda boleh buat adalah berlari, berbasikal, bersenam aerobik, meluncur kasut roda dan sebagainya. Mereka-mereka di bawah ini semuanya terdiri daripada golongan Ibu. Tiada sebarang halangan pada mereka untuk bersukan dan lebih aktif!

aktiviti sukan_1

Mari kita sama-sama mendoakan kebahagiaan para Ibu yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia. Semoga mereka ditempatkan dalam golongan orang-orang yang beriman dan mulia di sisi Allah. SAYA SAYANG IBU SAYA! Hargai mereka sebelum terlambat.

Leave a Reply